Пропускане към основното съдържание

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14

Minecraft Servers BG

В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна по всяко време.
Идея за вашия Minecraft Сървър или как да направим успешен Minecraft сървър с много хора онлайн.
Доста хора искат да си направят Minecraft Сървър, но не знаят за проблемите с които ще се сблъскат при направата на майнкрафт сървър. За това реших да направя една статия в която да опиша нещата които знам ето част от тях:
1. Първото и най-важно нещо за което трябва да помислите преди да започнете да правите сървър е за колко хора мислите да е вашия сървър. Дали да играете с приятели или искате в сървъра ви да влизат хора от цялата страна. След като вече знаете отговора на този въпрос е време да разгледате колко Рам памет има вашия компютър. Важно е да знаете, че един сървър на Minecraft изисква доста рам памет и ако трябва да играете само с вашите приятели примерно сървър за 4-5 човека няма да имате проблеми с това, но ако обаче искате да имате сървър със 30-40 човека онлайн сериозно трябва да помислите над това дали да пускате Minecraft сървър или да оставите тази идея за напред.
За нормална игра се изискват минимум 4-5GB рам памет при 30 човека онлайн.
2. Второто нещо което е нужно е бърз интернет и 24/7 включен компютър.
Ако покривате тези две изисквания на 100% то вие може да пуснете сървър.
Следва съществената част от пускането на сървъра. Това са намирането на подходящи плъгини за вашия сървър и направата на правилната настройка на всеки един от важните плъгини нужни за един сървър за игра. Направата на spawn на сървъра също е важна част от подготовката за вашия сървър. Трябват ви добри Builder-и за да стане красив /spawn-а на сървъра и още от началото като се влезе във вашия сървър хората да харесат какво сте създали като цяло. Важно е да имате уникална идея с която вашия сървър да се различава от другите. Така играчите ще играят и ще се забавляват в сървъра и ще го препоръчват на приятели.
Съвет:
Може да направите Spawn на сървъра по ваше желание, но е хубаво да е изчистен и играчите лесно да се ориентират из спауна. Прекалено сложно направение спаун може да не се хареса на играчите и те да излязат от вашия сървър.
Време е да инсталирате плъгини. Като това са едни от основните плъгини, които всеки сървър трябва да има:
– PermissionsEx: Този плъгин ви позволява да настройте правата на играчите. Като трябва да добавите ранк Гост за новите играчи, групи Потребител за играчите, които играят от няколко дни във вашия сървър. И група Админ за вас и за вашия екип. Като това са примерни ранкове може да измислите каквито ранкове решите за играчите, които помагат за развитието на вашия сървър например или за VIP играчи.
– Essentials за minecraft сървъри: Този плъгин ви дава голямо разнообразие от команди,от които всеки сървър се нуждае.
– WorldEdit за minecraft сървъри: Този плъгин може да бъде малко труден за използване, но е много полезен. С няколко команди може да строите масивни стени. Също така може да копирате и поставяте голям обем от блокове.
-WorldGuard: Защитава определени райони да бъдат разрушени от другите играчи. Важен плъгин за местата, които искате да запазите неразрушени.
– CoreProtect: Този плъгин логва всяко действие, предприето от играчите, и ви позволява да върнете нещата, които играчите са направили. Така например ако някой унищожи къщата на друг играч, то вие ще може да възстановите къщата му.
– AutoAnnouncer: Този плъгин ви позволява да показвате съобщения във вашия сървър на всеки няколко минути. Това е добре за реклама или за пускане на важно съобщение до всички играчи. Като вие може да определите през колко време да бъде показано всяко съобщение.
– NoCheatPlus за minecraft сървъри: Този плъгин изисква малко настройки, но за сметка на това ще ви помогне да защитите сървъра ви от хакери.
– SpamGuard: Този плъгин автоматично ще спре спама. До накъде ще ми помогне с повтарянето на едни и същи съобщения и ще приведе чата ви в лесен за четене вид.
– MyWorlds: Този плъгин ви позволява да създавате няколко свята, силно се препоръчва, ако искате да имате няколко или много светове на вашия сървър. Като например SkyWars, Creative, SkyBlock и други.
Съвет:
Ако вашия сървър събере 50+ играча е хубаво да имате плъгин за спиране на Join/Leave съобщенията от вашия чат, така ще запазите чата в приличен вид и ще може играчите лесно да го използват.
Не толкова важна част от сървъра ви е сайта, но е хубаво да имате сайт в който да добавяте интересна информация и новини свързани с вашия сървър. Така всеки играч, който играе редовно в сървъра ви ще посещава сайта ви и ще чете информацията за сървъра всеки ден. Може да добавяте интересни новини като дата за предстоящи събития. За направата на сайт може да използвате безплатен хостинг. Има доста безплатни платформи за направата на сайт само трябва да изберете коя е подходяща за вас.
Ранкове в minecraft сървъри
Създайте интересни ранкове уникални за вашия сървър. Така всеки играч ще може по различен начин да получава даден ранк.
Екип за minecraft сървъри
Екипа на сървъра трябва да бъде от хора, които умеят да помагат на играчите и да могат да се справят със възникнали проблеми по време на игра и в сървъра. Като например лаг или изгубени предмети на играчи по време на лаг. Като не давайте на непознати OP и Админ ранк във сървъра ви. Екипа на вашия сървър ще представи сървъра ви пред другите играчи така че избирайте добре избрани хора.
И на последно място трябва да започнете да рекламирате вашия minecraft сървъри. Хубаво е да измислите уникален начин за реклама различен от спама. Може да направите добре изглеждащи банери и постове из известни форуми, но описанието на вашия сървър трябва да е изчерпателно и да съдържа пълната информация за сървъра ви като ip адрес и порт, информация и режим на игра. Добавете в Gametracker вашия сървър, така ако съберете повече играчи ще излезете на първа страница и от там допълнително ще идват нови играчи.
Съвет за minecraft сървъри:
Не влизайте в други сървъри за да спамите на играчите да влизат във вашия сървър. Това само ще откаже хората да се присъединят във сървъра ви.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Как да си направим отвари

Как да започнете с правенето на отвари в играта: Отварите в играта се консумират както всички храни в Minecraft. За да може да правим отвари първо ще ни трябва Glass bottle. Тя ще стане като добавите 3 x Glass по следния начин: след това трябва да направите и Brewing Stand той става като сложите 1 x Blaze Rod и 3 x Cobblestone по този начин: След като направите Brewing Stand вече може да правите отвари. Трябва да напълните бутилката с вода и да сложите в Brewing Stand пълна с вода бутилка плюс предмети дадени в рецептите за отвари. Ето и рецепти за отвари в Minecraft. Съставки на отвари: Отвари с негативен ефект: Добавете Fermented Spider Eye към awkward potion за да получите potion of weakness Добавете Spider Eye към awkward potion За да получите potion of poison Отвари с положителен ефект: Добавете Sugar към awkward potion  за да получите potion of swiftness Добавете Golden Carrot към awkward potion за да получите potion of night vision Добавете Blaze Pow

Minecraft Сървъри Без Регистрация

minecraft сървъри без регистрация са необходими на повечето Minecraft играчи. Целта на този тип сървъри е да предоставят на играчите вход в сървъра без изобщно да е нужно да въвеждат пароли. Това е доста удобно, защото всеки играч само трябва да добави сървъра да кликне върху него и да влезе в дадения сървър. Понякога става доста досадно да влезем в сървър и да въвеждаме при всяко влизане /login парола. xAuth плъгина има опция за запазване на сесията и след въвеждане на /login парола веднъж, то няколко часа може да играете в сървъра без да въвеждате паролата. Това зависи от настройките на сървъра от администраторите Повечето сървъри чрез xauth плъгин добавят тази опция за да защитят профила на всеки отделен играч. Това от една страна е предимство, но в повечето случай за предпочитане е просто да играем чрез свободно влизане в сървъра без пароли. Residence също е плъгин за защита на сградите на играчите в minecraft сървъри без регистрация. С няколко команди и с два-три клика с ax

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.