Пропускане към основното съдържание

[Мод] 10 Instant Structures 1.5.1

Прекарвате ли много време в събиране на материали за строене на големи сгради, дори градове в играта? Събирате ли пълен инвентар с блокове за да направите къщата или сградата, за която сте наумили? А искате ли да правите къщи и градове и пътя в града по най-бързия начин в играта? Ако отговора на тези въпроси ви е да, то тогава трябва да пробвате този мод. С помощта на този мод са ви нужни само няколко материала за направата на сграда. Това е мод за внезапно построяване, който ви помага в играта като ви спестява доста часове игра и време за направата на къщи, магазини, подземия, пътища и други неща в играта. Сградите са добре направени за да ви помогнат да оцелеете в играта и да се забавлявате. Направете си от добре направена къща с приятен двор до замък с кули. Ако искате бърз начин за незабавно построяване на големи сгради то трябва да пробвате този мод.
Рецепти:

Как да инсталирате мода:
1. Изтеглете Forge от тук: Линк и го инсталирайте
2. Отидете в Start менюто на компютъра ви и в търсачката напишете %appdata% и търсете за .minecraft
3. Отидете в .minecraft папката и намерете minecraft.jar
4. Отворете  minecraft.jar със WinRar или подобна програма
5. Изтрийте META INF
6. Изтеглете Мода 10 Instant Structures от тук: Клик7. Сложете мод файловете в  minecraft.jar
8. Стартирайте играта
Пълна информация за мода може да видите Тук

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.