Пропускане към основното съдържание

Мод за нови храни (1.5.2)

Храната в играта Minecraft е важна, защото се използва често за възстановяване. Ако често играете играта, то значи вече сте научили всички храни в майнкрафт и може би искате да се добавят още за по-голямо разнообразие. Това е един мод, който добавя още храна за голямо забавление. На тази снимка може да видите колко много става храната в играта като се добави мода.
Списък с добавените нови храни след инсталация на мода:
– Вафли
– Сандвич
– Бисквити
– Половин хляб
– Масло
– Сладолед
– Сол
– Суши
– Algs  –  когато го консумирате, ще може да дишате под вода
И пет супер храни за добавяне на специални ефекти:
– Миньор
– Стрелец
– Боец
– Беглец
– Спринтьор
Този мод добавя 6 нови постижения!
Начин на инсталация:
1. Намерете minecraft.jar и го отворете с WinRar или друга подобна програма и изтрийте META-INF
2. Изтеглете и инсталирайте ModLoader (Поставете всички ModLoader class файлове в minecraft.jar)
3. Изтеглете Мода за новите храни от ТУК
4. Поставете всички class файлове от New Foods.zip в minecraft.jar
5. Поставете всички текстури(Textures) от папката NF намираща се в файла New Foods.zip в minecraft.jar в папка /textures/items

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…