Пропускане към основното съдържание

Статус на Бронята [1.5.2]

В повечето игри има показано на видно място състоянието на вашето облекло и вашите оръжия. Това е доста удобно, защото без да търсите и да губите време за секунди може да разберете колко са здрави вашите предмети. Цялата част на играча като започнете от обувките, панталоните, бронята, шлема и оръжието. Този мод е доста подходящ както за pvp сървърите, така и за нормална игра в режим оцеляване. Има опция за определяне дали да ви показва в проценти състоянието или просто в цифри. За да е по удобно на играчите мода има опция за настройка в кой ъгъл на екрана да бъде позициониран текста с информацията за вашата броня. Когато употребите различни видове отвари мода също ви показва името на отварата и след колко време ще спре да действа.
Как да инсталирате мода:
1. Изтеглете ModLoader и го инсталирайте
2. Изтеглете bspkrsCore като изберете версията на играта ви от тук и го инсталирайте
3. Изтеглете ArmorStatusHUD от тук и го инсталирайте като напишете в търсачката на компютъра ви %appdata% и намерите .minecraft папка. Повече инфо тук
Ето и видео как се инсталира мода:

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.