Пропускане към основното съдържание

Майнкрафт Снапшот 17W15A

Една стъпка по-близо до 1.12 Снапшот на новата версия на играта Minecraft

Почти Великден е, така че е време да представят снапшот в лаунчера. Не е скрит, разбира се може да пробвате снапшота както винаги от лаунчера на майнкрафт. Просто сменете версията със снапшота и натиснете Играй.  
Ето това са промените в снапшот 17w15a
  • Добавени са описания за напредък и са променени някой заглавия. Не е окончателно финална версия, но вече е почти готов новия ъпдейт.
  • Добавени са цветни легла! Това е супер нали? Може да ги крафтнете от цветна вълна или да оцветите обикновенно легло. Това ще е един страхотен начин за по-креативен дизайн на вашите къщи.
  • Играчите няма да бъдат киквани произволно от сървърите и двете книги за постиженията и тази за напредък ще работят добре в мултиплеър.
  • Книгата с рецепти е много по-стабилна. Да се надяваме, че повече няма да има дублиращи се предмети.
  • Добавено е уведомление за превключване на съветника.
  • Нова опция за сменяне от индикатора за разстояние, съветника и чат системата.
  • Стълбите са направени малко по-твърди, което позволява на факлите, оградите, стените и стъклата да бъдат добавени по правилен начин факлите.
  • Отново е въведена книгата за рецепти.
  • Направено е нещо като постижетие, което казва, че рецептата е отключена, когато отключите нови рецепти и съберете материали за тях. Това ще става по време на игра.
*Фиксирана MC-2813 – Снега не образува / не може да се поставя върху преобърнати плочи / стълби.
*Фиксирана MC-8345 – Поставяне на факли върху обратната страна на стълбите е вече невъзможно
*Фиксирана MC-9176 – Стъклата, не се рендват правилно при поставяне на обърнати стълби
* И още доста оправени бъгове може да видите в този снапшот, които са били открити по време на тестването на новата версия. Екипа на играта постоянно обновява и подобрява играта за това може да намерите повече информация от лаунчъра когато стартирате снапшота. Там има детайлна информация за този снапшот. Ние може само скоро да очакваме обновената версия на Minecraft 1.12.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.