Пропускане към основното съдържание

Минекрафт – По дърветата: Конкурс За Строене #5


Минекрафт

Ако искате да се присъедините в минекрафт конкурса на planetminecraft.com то първо е хубаво да прочетете правилата, като е ясно, че тези правила могат да се променят по всяко време. Неспазването на тези правила ще доведе до дисквалифициране и забрана за участие в конкурса.
Вашето строителство трябва да бъде 100% оригинално. Като оригиналността е от най-голямо значение, и не се допуска да работите в екип с друг играч.
Не трябва да използвате модове и шейдъри.
Без редактиране на снимките със разни програми за обработка на изображения.
Трябва да използвате ресурсния пакет по подразбиране.
Като пълните правила и повече информация може да видите на линка. Всички изпратени карти ще бъдат оценени от предварително избрани за това майнкрафтери.
Готови ли сте да се присъединитe? Страхотно!
Ето и няколко стъпки, които трябва да изпълните.
Стъпка 1: Изтеглете картата, която е необходима за конкурса като може да я намерите на този линк: цък
Поставете картата във вашата майнкрафт директория. За да намерите бързо тази папка просто отидете на ресурсни пакети и натиснете бутона „Отвори Папка“ След това потърсете maps раздела и там сложете изтеглената карта.
Стъпка 2: Добавете картата в папката и се забавлявайте, като имате само три седмици за да изградите това, което е необходимо. Като няма нужда да бързате може да качите вашите готови файлове по всяко време когато мислите, че сте готови.
Стъпка 3: Когато сте завършили картата отидете и архивирайте във maps вашия готов проект. За Windows десен бутон и кликнете Нов Компресиран Архив или ако не сте сигурни как се архивира папка потърсете в google или в youtube за клипове. Вие също може да използвате програми от трети страни, като WinRAR или 7zip.
Стъпка 4: Отидете на страницата за създаване на нов проект в PlanetMinecraft и качете минекрафт картата си, както обикновено. Не забравяйте да направите много снимки на готовата карта, за да покажете интериора.
За да видите пълната информация посетете този линк>

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.