Пропускане към основното съдържание

7 нови неща които искаме да има в Minecraft Pocket Edition

Minecraft Pocket Edition

След новите си ъпдейти в Minecraft Pocket Edition се добавят безкрайни светове, нови мобове и предмети както и биоми. Разбира се със всеки ъпдейт играта получава и редица подобрения.
С нетърпение чакаме най-новата версия на покет версията на любимата ни игра Minecraft. Мобилната игра се доближава все повече до PC версията, но за това ще трябва още да почакаме. Имаме някой неща, които искаме да бъдат добавени в новите ъпдейти и ето някой от тях:
Лодки и риболов
В мобилната версия има един вид транспорт това е Minecart, но ние искаме да има и лодки за да може да изследваме и преоткриваме нови неща в моретата на играта.
Риболова е една от яките екстри, които има в PC версията и е перфектно за губене на време и забавление. Както знаете може да ползвате рибата за храна и ако обичате риболова и бъде добавена екстрата, то вие винаги ще имате храна в играта.
Редстоун
За всички редстоне фенове това ще бъде уникално, защото както знаете с Redstone може да направите уникални неща в играта стига да имате малко повече въображение и разбира се да разгледате примерите из интернет за червения камък, а защо не и да си купите книгата за Minecraft така ще научите повече за играта. Може да направите почти всичко от калкулатори до автоматични ферми и дигитални часовници за мини-игри.
Енчантване
Всички знаем за какво се използва енчантинга в играта. Това е възможност да добавите подобрения към вашите брони и оръжия а защо не и вашите инструменти. След като съберете опит вие супер лесно може да подобрявате вашите предмети тази опция ще направи Minecraft Pocket Edition още по-яка и забавна.
Постижения
За PC версията на играта постиженията са почти като урок. Всяко ново постижетие е предизвикателство, което ще ви отведе от събирането на първото дърво, до намирането на последния бос. Това със сигурност, ще помогне на новите играчи за започването на едно вълнуващо приключение.
Отвари
Като крафтването и разтопяването на руди варенето на отвари е начин да превърнете безполезни суровини от света на Minecraft в полезни инструменти в този случай това дава точки които помагат в битките. Тези малки бутилирани отвари позволяват както да увеличавате вашите точки в битка, така и да въстановите вашето здраве в игра, позволяват да се движите по-бързо и може дори да станете невидими с тези отвари.
Но това е дълго за обяснение, всички знаем действията на тези отвари за това искаме да бъдат добавени във версията.
Контрол
Minecraft PE няма едни от най-добрите системи за контрол на играча.
Виртуалния джойстик не е много удобен за управление на играча. Ще бъде добре да може да се добави контролер, който да се поддържа от новите версии на майнкрафт за да може със истински копчета да играем играта.
Карта
В най-новите версии на играта има безкрайни светове. Ще е по-скоро удобно, ако бихте могли да използвате картата, за да следите напредъка си и да намерите пътя обратно към вашата къща. В PC версията на играта може лесно да изработите карта като използвате хартия и компас.
А вие какво искате да видите в бъдещите обновения на играта за мобилни устройства?
Напишете в коментарите 🙂

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.