Пропускане към основното съдържание

Affinity HD текстура за Minecraft 1.4.7

Търсите ли най-добрата текстура с висока дефиниция (HD). Този пакет е направен доста добре и може да го пробвате. Тази структура на пакета поддържа най-новата версия на Minecraft. Функцията за свързване на тази текстура позволява на играчите на сървъра ви да използват като вашата текстура ако сте я активирали. Не само това, но се поддържат няколко различни версии, които се движат със: 64x, 128x и 256x, като имате възможност да ги изтеглите и да проверите коя от всички ще пасне най-добре на вашия компютър без да имате лаг.

Affinity HD текстура за Minecraft 1.4.7
Пакета добавя атмосферата на ролева игра като го инсталирате. Променя играта доста, тя става по-различна от Minecraft, но това си е minecraft. Животните изглеждат по различен начин и се добавя малко по-реалистична среда. По-голямата част от текстурата изглежда невероятно, въпреки че част от нея се използва от реалния живот.
Това е HD текстурен пакет за това се препоръчва да използвате MCPatcher за да разберете как да го инсталирате натиснете Тук.
За да разберете как се инсталират текстури натиснете Тук
Препоръчва се да имате инсталиран optifine мод.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…