Пропускане към основното съдържание

Сървър защита от хакери с плъгина AntiCheat

защита от хакери

Ако имате проблеми с защита от хакери в сървъра ви то може да пробвате този Античиит, който е доста мощен и ще защитава вашия сървър постоянно от хакери.
AntiCheat помага на сървър администраторите лесно да идентифицират и блокират злонамерени потребители чрез наблюдение и анализ на поведението на играчите. AntiCheat ще търси сигнали и признаци на хакнати клиенти, както и прилагане на ограничения в играта, така че играчите не могат да получат предимство чрез хакерство.
AntiCheat се опитва да направи класификация на даден играч толкова просто, колкото е възможно, също така позволява на администраторите да имат по-задълбочен анализ на играчите. AntiCheat изпълнява три различни нива на класификация на играчи, като се разбира че те са използвали хакнатите клиенти и те са: ниско, високо, средно. Не забравяйте, че само защото играчите са в средно или високо ниво не означава, че те са хакери. За включване на подробна информациа за играчите напишете /anticheat log enable и може да видите подробна информациа за играчите и какво правят.
Характеристики на този плъгин:
 • Античиита е съвместим с плъгини като stargate и mcMMO
 • XRay система за статистика
 • Интуитивна система за предупреждаване на администраторите
 • Блокира спама в чата
 • Блокира спама на команди
 • Блокира силово поле
 • Блокира хакери с flymod / хак за летене
 • Блокира спиид хакери
 • Спира незабавно използване на ядене или стреляне веднага с стрели
 • Спира ходенето по вода
 • Спира безсмъртен режим на играчите
 • Спира катеренето по стени
 • Спира автоматичното строене
 • Блокира зомби мод
 • Спира автоматичното възстановяване
 • Блокира бързо чупене
 • и други
За да изтеглите AntiCheat плъгина натиснете ТУКТук също може да прочетете как се добавят плъгини в minecraft: Как се добавят плъгини в Minecraft 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.