Пропускане към основното съдържание

Apothecarium mod

Този мод добавя в алхимията на minecraft още няколко интересни отвари. Изисква Minecraft Forge за да бъде инсталиран мода. За да започнете да правите новите отвари обаче, вие първо трябва да направите специално добавената маса за правене на новите отвари. Когато добавите мода при генериране на нов world в играта ще се добавят новите билки и ще се генерират из целия майнкрафт свят както и малко в nether-а. Също така за рецептите са нужни и вода и риба. След като намерите нужните предмети за направата на новите отвари ще трябва да ги крафтнете в работната маса и след това ще бъдат готови за използването при направата на нови отвари. Задължително трябва да имате и nether wart и вече може да правите отвари. Левия слот е за вашата бутилка с вода а двата слота до водата са за съставките. Слотът за гориво може да бъде добавен само nether wart. Ако обичате да правите отвари този мод е за вас бързо се запомнят рецептите и играта става по-забавна. Добавят се няколко вида нови отвари, които имат различни ефекти.
Рецепти
Haste Potion: Захар. дава бързина за 3 минути
Elixir of Fiery Fist: Dragon’s Breath Petal + Gunpowder. дава ви огнен аспект ефект за 10 минути.
Elixir of Projectile Protection: Bonestalk Powder + Goldengrass. дава ви защита от стрели за 10 минути.
Cat’s Eye Elixir:Gold nugget + Nightbloom Leaf. дава нощно виждане II за 10 минути.
Stoneskin Potion: Frost Lotus Paste + Gold Nugget. дава камък скин ефект за 5 минути.
Water Walking Potion: Fish + Goldengrass. позволява ви да вървите по вода за 5 минути.
Undying Potion: Enderpearl + Bloodspike Paste. дава ви god мод за 10 минути.
Guardian Potion: Iron ingot + Glowcap. дава устойчивост за 10 минути.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…