Пропускане към основното съдържание

Battered Old Stuff за Minecraft 1.4.7

Много идеи за текстури са започнали от майнкрафт темата. Добавянето на нова текстура в играта я прави малко по-различна, като разбира се, се запазва първоначалното усещане. Текстурата Battered Old Stuff, не само замества стандартните текстури на Minecraft, но също така прави новите текстури по-реалистични по два отделни начина. Тази тема вкарва средновековен стил на дрехите, сандъците и изцяло на повечето предмети и неща в играта. Прави блоковете по реалистични и износени. Като смените текстурата ще видите, че в действителност, текстурата е напълно различна от тази която е  по подразбиране.
С тази текстура ще промените вашия Minecraft свят. Ако обичате средновековните неща ще ви хареса текстурата и ще направи играта по-вълнуваща. Тъй като текстура е на разположение 32x и 64x, това дава възможност на играчите, които имат по-лагав компютър, или такъв, който не може да бъде в състояние да се справят с високото качество на текстурата, за да използвате текстурата по същия начин, и да позволи на потребителите с по-високи качествени компютри да използват по-добрата резолюция. Това позволява на потребителя да провери дали една от двете версии ще пасне на компютъра му и ще играе без лаг и бъгове, за да се забавлява максимално с играта.
Когато използвате текстурата, често е необходимо да използвате друга програма, която да подобри и оптимизира текстурата. Една от тях е mcpatcher с която без проблем може да използвате текстурата без да имате лаг или други проблеми.
Това е HD текстурен пакет за това се препоръчва да използвате MCPatcher за да разберете как да го инсталирате натиснете Тук.
За да разберете как се инсталират текстури натиснете Тук
Препоръчва се да имате инсталиран optifine мод.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…