Пропускане към основното съдържание

Мод за по-лесно движение в игра

Minecraft е създадена да бъде една лесна за играене игра. Въпреки това с помощта на модове и новите подобрения вие може да подобрите начина на игра по един съвсем нов начин. Движенията по време на игра на вашия герой са много малко и са съвсем елементарни. Дори днес през 2016 година след толкова много ъпдейти на играта няма толкова голям избор за движение в играта. Разбира се разработчиците са добавили най-важните неща като спринт, бавно ходене скачане като това на пръв поглед е достатъчно. Като минаването през блокове и разни други препятствия са направени да бъдат лесни за движение. Но реалистичното ходене и движение в другите игри е едно от най-важните неща. Както знаете в другите игри движението на героя е много по-различно от това във нашата любима игра Minecraft.
Този мод наречен „умно движение“ направен както за Minecraft последната версия, така и за по-стари версии на играта. Целта му е да подобри начина на игра. Чрез няколко клика може да активирате този мод.
Как да го използваме:
Използването на нов мод за първи път често може да бъде объркващо и прекалено сложно. Но като цяло този мод е лесен за използване. Просто трябва да разберете копчетата по подразбиране и също така може да настройте ваши по избор за по-удобно играене и движение на вашия герой по време на PVP. След като вече свикнете с този начин на движение вие може да играете без проблем във вашите Minecraft светове. Якото на мода е, че позволява всеки играч по своя преценка да настройва както си избере с кое копче от клавиатурата да играе. Това може да се каже, че прави мода един от най-добрите в тази категория. Настройката е относително лесна просто редактирайте по ваш вкус във config папката или просто сменете кое копче за какво да служи като използвате менюто за контроли в играта. Мода е обновен за най-новата версия така, че това не трябва да ви притеснява просто изтеглете и инсталирайте.
Мода изисква:
Minecraft Forge
Линк към мода и повече информация: Линк 1

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.