Пропускане към основното съдържание

[Карта]Имперски Град

За построяването на тази карта е отнело доста време на създателите на картата. Тя е направена така, че да е перфектна до всеки един детайл. Доста подробно направена картата е с големина 120 мегабайта. Като започнете да играете в тази карта и за първи път се включите в света, вие още отначало ще бъдете изумени. Това е голям, величествен град, който е построен от всички стилове от 19-ти век и началото на 20 век. Използвани са класически и модерни стилове за направата на сградите. Започвате играта в творчески режим и всички сгради са оригинални, въпреки че те често са направени въз основа на съществуващи вече сгради, които са използвани като източник на вдъхновение.


Тази карта е направена за да бъде споделяна с колкото може повече хора за да се наслаждават на прекрасните сгради и атмосфера в тази карта. Това означава, че картата може да бъде добавена във вашия сървър или просто да играете в сингълплеър. Ако картата ви харесва, може да следите за ъпдейти и добавяне на още нови яки неща по нея. За направата на картата е било нужно доста време за създаването на всяка сграда и всеки елемент, затова може да и се наслаждавате и да я пробвате като я изтеглите от линковете долу.


Картата е доста голяма и се препоръчва компютъра или лаптопа ви да бъде с по-добри характеристики, но ако нямате проблем с лага в играта, то пак може да пробвате картата. Това е една от най-големите карти за Minecraft, на които съм попадал. Препоръчва се картата да бъде играна с колкото се може повече ваши приятели, защото е толкова голяма, че може да се окаже скучно място за един играч.
За да изтеглите картата цъкнете >>>Тук<<< и кликнете на Minecraft World Save.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…