Пропускане към основното съдържание

Животните в Майнкрафт

Животни

Животните(Mobs,Мобове) се движат в играта и са засегнати от околната среда както играчите. Те могат да падат от високо да се движат и когато някой играч победи животно то пуска предмети, които могат да бъдат използваем и полезен ресурс. Животните могат да съществуват като се появяват по различни начини. Играчите също могат да съживяват животни като пускат яйца в креативен режим на игра.
Текущи (mobs,мобове):
Пасивни mobs ,животни:
Пасивните мобове никога няма да атакуват играч.
Животно/Mob Икона
Прилеп
Пиле
Крава
Mooshroom
Оцелот
Прасе
Овца
Калмар
Неутрални
Неутралните мобове няма да атакуват играч, освен ако той не ги провокира.
Животно/Mob Икона
Enderman
Вълк
Зомби Пигман
Опитомими
Тези мобове могат да бъдат опитомени от играча.
Животно/Mob Икона
Вълк (куче)
Кон
Оцелот (котка)
Враждебни
Враждебните животни атакуват играча, когато е близко до тях. Всяко животно атакува със собствени способности.
Животно/Mob Икона
Пламък
Пещерен паяк
Пълзящо растение
Духче(Ghast)
Магма куб
Сребриста рибка(Silverfish)
Скелет
Новобранец
Бял скелет
Вещица(Witch)
Паяк жокей
Паяк
Тиня
Зомби селянин
Заек
Пазач
Ender Дребосък(Endermite)
Полезни
Този вид мобове, животни може да бъдат полезни на играча те няма как да му навредят освен Голямо желязо(Iron Golems) само ако бъде атакуван от играча.
Животно/Mob Икона
Голям сняг(Snow Golem)
Голямо желязо(Iron Golems)
Босове
Босовете са сложни модели на движения и атака, те имат голямо количество здраве.
Животно/Mob Икона
Ендър дракон
Wither

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.