Пропускане към основното съдържание

Индикатор за нанесена щета [мод]

Това е един як мод Индикатор за нанесена щета  , който ще внесе доста интересна промяна в играта. Различен от другите модове този mod прави няколко промени като показва колко DMG правите на животните. Въпреки, че не прави голяма разлика този мод ще  ще добави удобство което може да ви бъде полезно.Индикатора за колко dmg прави вашия герой ще добави и RPG усещане в Minecraft. С вече инсталиран мод всеки път когато ударите животно мигновенно ще виждате колко щета нанасяте на животното. Колко щета нанасяте на животното ще бъде показано с малък ефект, за по-яко представяне на данните. Като това не е всичко когато посочите даден моб, ще може да видите колко здраве има даден моб и ще бъде показано името му.
Мода определено прави нещата по-интересни по време на битка. С плъгина ще може да разберете малко повече информация за дадено животно, преди да започнете битка с него. Разбира се, ще може да видите и здравето на животните по време на битка както и колко щета нанасяте. Въпреки това може да срещнете доста подобни модове в интернет и този да не е толкова уникален, но ако търсите подобен мод задължително го пробвайте. Може да се окаже, че този мод ще ви хареса най-много от всички подобни такива.
За да изтеглите мода кликнете върху линка и търсете където пише с червени букви DOWNLOAD като изтеглите избраната от вас версия на Minecraft. – Линк

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.