Пропускане към основното съдържание

Как да направим брони

Ако искате меч Sword, оръжия може да го направите от следните материали: камък, желязо, дърво, злато и диамант. Качеството на меча се определя от убитите мобовете. Използва се и за рязане, но се хаби бързо.
За лък Bow, може да си го набавите от дървени пръчки и паяжина служеща за въже. За лъкът са ви нужни стрели. В случаи оръжия, че ги имате трябва да натиснете с дясното копче и да задържите до опъване на лъка, после го отпускате и стрелата се изстрелва. Стрелите не летят направо, а описват дъга. В случаи, че ударите някой моб той става червен за малко.
Със стрелите Arrows може да направите пръчка, кремък или перо. Стрелата действа на принципа да чезне, в случай, че не бъде уцелена движещата се мишена и да пада на земята, без да може да служи повторно. Стрелите се зареждат и в диспенсъри.
За шапките Helmet се правят от кожа, злато, огън, желязо, диамант или. Шапките се явяват като броня и дава 1,5 точки. На главата си може да носите и тиква, вместо шапка, това много променя визуалното изображение.
Как да направим брони ? Chestplate ризниците се правят от кожа, злато, диамант, желязо, или огън, който се прави, чрез хакване. Ризниците се явяват като броня и дават 4 точки. Те са най-ефективната броня.
Leggings панталоните се правят от желязо, кожа, огън, диамант, злато. Панталоните броня, която дава 3 точки.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…