Пропускане към основното съдържание

Анимационна текстура

Играта Minecraft има много възможности. Границата за строене в играта е може би вашето въображение. Ако имате богато въображение, то може да направите доста интересни и атрактивни сгради. Разбира се иска се и малко практика за добре построени и направени сгради. С тази текстура вашите сгради ще изглеждат доста по-различно, защото това е една текстура, която вкарва анимационен вариант на всяка една ваша сграда.

Някои хора предпочитат да правят замъци, други правят цели градове, както и няколко избрани сгради. Текстурата изглежда много ярка, много по-проста, и целта и е да направи от по-голям пиксел изкуство. Повечето блокове, които се използват за изграждане на къщи са единствените, които съдържат по-сложни структури.

Ако предпочитате структури, които изглеждат малко деформирани, този пакет е за вас. Направете цял град въз основа на анимация като използвате въображението си. Текстурата е направена и за по-бавни компютри за да зареди вашия Minecraft малко по-бързо и плавно.

Характеристики и начин на инсталация:
Анимационни графики
16 x 16 текстура, подходяща за по-бавни компютри и лаптопи
Лесно намиране на блокове, за направата на по-атрактивна сграда
За да изтеглите текстурата натиснете тук: Линк
След като изтеглите пакета го поставете във вашата папка с Майнкрафт текстури. Пуснете играта и изберете изтеглената текстура.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…