Пропускане към основното съдържание

Мина блокове

Мина на ресурси. Плавателни съдове за вашите материали.
Изгради своя замък. Опознаването на земята.
Убие някои чудовища.
Свобода. Правя това, което искате да направите, как искате да го направите! Можете хвърлят хайвера си в един огромен свят, всичко от себе си.
За да започнете, трябва да мина материали: използвайте мишката, за да позиционирате курсора на Червената над блока, който искате да мина. Натиснете и ЗАДРЪЖТЕ левия бутон на мишката, докато блок УОЗ!
Сега, когато имате един блок, можете да го съдове!
Отидете в инвентара си като натискате клавиша CTRL на клавиатурата.
Можете да сега плъзнете около блоковете във вашия склад. Можете да плъзнете отделни блокове, като задържите натиснат клавиша SHIFT, когато щраквате върху. Плъзнете блокове в областта занаяти и вижте какво можете да направите.
1 дърво = 4 дървени дъски.
2 дървени дъски = 4 пръчки.
4 дървени дъски = 1 занаяти таблица.
Да поставите блокове – например занаяти таблица – затворен вън на склада. Сега задръжте натиснат клавиша shift и поставете курсора на зелено място, който искате да поставите блок. Сега shift + кликнете!
За допълнителна помощ натиснете H, и ще се появи прозорецът „Помощ“.
Дори повече въпроси? В заглавието на екрана изпрати обратна връзка. Не забравяйте да оставите имейл, така че да отговори!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…