Пропускане към основното съдържание

Как да направим капан в Майнкрафт

Майнкрафт


Преди да разясним, как се прави капан в играта да кажем накратко и за неговите характеристики.
Тъй като той е предимно за ловене на чудовища, той е необходим основно през нощта.
За целта трябва да се изгради купол по цялата повърхност на капана и околностите му.
Мирни животни не трябва да бъдат в капан. Този вид дизайн може да служи не само за събиране на чудовища, но и за подреждане на курника и последващото събиране на яйцата.
Капана може да разширите навътре, да копаете под повърхността. Основното нещо, което трябва да се има предвид е, че чудовищата ще умрат от падането, което значи, че най-ниската тъмна стая не трябва да бъде прекалено дълбока. Капана е възможно да се увеличава. Трябва да се изградят тъмни стаи, тъй като, чрез тях ще копаете в земята.
Като недостатък в майнкрафт на този капан може да се има в предвид помещението, в което ще събирате нещата дълбоко, защото не винаги е възможно да се осигури лесен достъп от itemite, които са паднали вътре. Във всеки случай, това може да доведе до затруднение за играча, който трябва да стигне на дълбоко.
Може би не е най-бързият начин за направа на капан, но има своите предимства, като например, възможността за събиране на пилета и яйца.
На първо време намерете празен парцел за капана. Колкото по-равна е площта, толкова по-добре за бъдещите клопки и за използване за повече цели.
Най-добре да се започне с центъра. Outline центъра на куба да е 2 на 2 или 3 на 3, за да се гарантира, че паяците няма да се придържат към стената, за да не се покачат по нея. От всички страни трябва има ширина на изкопа 2 куб. и дълбочина 3 куб., а дължината да е от 8 куб., защото притокът на вода се разпространява от източника до 7 куб.. Кубчетата на дълбочина може да са 40-50 броя, защото в капана ще падат всички чудовища. На дъното може да има по-хубава стая или тунел, или стълбище на къщата. Това всеки сам решава за своя капан. Центъра на капана може да се запълни с вода, което ще спира всичко попаднало в него да излиза навън, това ще е в резултат от дълбочината на окопите, която не бива да е по-малко 2 куба. За да се увеличи броят на чудовищата, които попадат в капана трябва непременно да унищожите всички светлини на повърхността.
За направата на капан могат още да служат кактусите, които се отглеждат и растат на пясък, далеч от вода. Помнете обаче, че когато вие или моб се докоснете до кактус ще губите 1/2 от сърцата си. Кактусите растат на височина 3 блока. Освен за капан кактусите могат да бъдат използвани и за боя на вълна.
Редстоуна в майнкрафт служи за свръзка между капаните. Капан ракла може да направите, чрез заклещени сандъци двойни и да ги поставите в непосредствена близост до нормални сандъци. Така може да се улови нещо или ако в капана бъде унищожено нещо, докато той е отворен, от най-малко един играч, играта блокира.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.