Пропускане към основното съдържание

Майнкрафт Играчки – Чънк Уорлд – Една Вдъхновяваща Карта

Сутрешната ми рутина докато се събуждам е сърфирането в интернет и преглеждането на най-новите Майнкрафт играчки неща и разглеждане на всичко свързано с играта. Често срещам публикации, които са доста интересни или пък добре направени сгради в играта. Сгради, които аз не бих могъл да създам, но верните фенове на играта, които се забавляват всеки ден в света на майнкрафт играчки създават сгради, изискващи доста време за строене и структуриране на идеята. Всеки креативен човек има доста идеи и реализирането на някой от тях изисква доста време. Днес ще разгледаме точно такъв тип реализирана идея и добавена в майнкрафт Realms.
Може да сте развили своя уникален стил за строене и начина на игра във ваш стил. Но Mr. Noodlor е създал един чист, лесен за рендване свят и лесен за копиране в емулатор. Това са големи и високи сгради, трудни за строене и възпроизвеждане. Тази сграда е включена в майнкрафт реалмс и това обяснява доста неща. Там са само уникални творения създадени от екипа на играта или от майнкрафт играчки по целия свят. Чънк Уорлд като комплект от сгради е колекция от 64 различни структури. Често, особенни сгради споделят един и същи стил със сградата в близост до тях. Това е начин за лесно започване на изграждането на голям град или малко село. Други творения, като ярко оцветени фестивални палатки или капризен леден дворец се открояват по свой собствен начин с цел да се намери идеалното място за тях във вашия майнкрафт играчки свят.

Играчки

Вие винаги бихте могли да пресъздадете тези проекти блок по блок, те също може да помогнат като ви вдъхновят за строене на интересни плавателни съдове, оригинални блокове и сгради, което е част от идеята за добавяне на Чънк Уорлд в Релмс.

За момента в реалмс има четири категории карти: светове шаблони, мини игри, приключенски карти, и едно незабравимо преживяване. Картата Чънк Уорлд не се вписва навсякъде. Поради това, екипа на играта е решил да добави окончателно категория в реалмс наречена: “вдъхновение”.
Точно както категорията “Опит” , която е добавена преди “вдъхновение” тази страхотна карта кара екипа да добави и друга категория. Следващите бъдещи карти в тази категория трябва да са вдъхновяващи. За пример се взима картата Чънк Уорлд и доста хора могат да разгледат картата за да добият представа какви карти ще бъдат включени в категорията и да се вземе идеята за създаването на вдъхновяващи карти за Майнкрафт играчки.
Ако искате да пробвате картата просто се регистрирайте в майнкрафт реалмс за PC. Ако имате нужда от помощ за инсталирането на картата прочетете инструкциите и се забавлявайте. Ако нямате реалмс просто влезте в линка и добавете вашата карта по стандартния начин познат на всички за добавяне на карти в играта майнкрафт играчки.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.