Пропускане към основното съдържание

Карти

Още карти може да намерите тук

world картата, то тук може да научите как се сменя карта. Също може да споделите и карти, направени от вас. Има доста интересни карти за minecraft за всеки вкус. За да разберете как да добавите карта вижте

Ultimate PVP v1.0


Pvp карта за Minecraft. Тук може да избирате между осем различни герои. Всеки има свои собствени специални характеристики! След като сте избрали героя трябва да изберете и карта в която да играете. Можете да избирате между 8 различни minecraft карти. По всяко време може да сменяте героя и картата в която искате да играете. Играйте с до 8 други играчи!
Изтегли картата от тук
––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Equinox Parkour v1.0
Това е една доста добра карта за Parkour. Тази карта има много пречки и контролно-пропускателни пунктове, които ще осигурят доста добра игра на играча. Имате избор да изберете дали искате по-лесен или по-труден терен. Когато паднете и не успеете да преминете през блоковете, ще може да се върнете в началото и да започнете отначало.
Изтегли картата от тук
––––––––––––––––––––––––––––––-
The Resort v1.0
Картата е предназначена да се играе на мирен приключенски режим. Добавени са Npc-та, които да ви напътстват. От началото на картата може да нагласите спауна. Като за начало са добавени начални предмети и принадлежности, които са добавени в сандъка, който е в началото.
Изтегли картата от тук
–––––––––––––––––––––––––––––-
Don’t Fall off or Else v1.0
Тази карта за оцеляване е нещо като остров, но не във вода, а във въздух. Вашата задача е да оцелеете на този остров като изпълните задачите, които са поставени.
Като за начало може да вдигнете 3 ниво и да вземете Sapling. След това може да следвате задачите, които са поставени. Има само 1 дърво, две Пилета, 2 Прасета, 2 крави, и две овце в картата.  Има и изоставен Mineshaft на картата, който може да свърши добра работа.
Изтегли картата от тук
––––––––––––––––––––––––––––––-
Castaway v1.0
Карта с елементи за оцеляване на остров. Ще започнете заседнал на разбилия се кораб в средата на океана, с много малко средства, за да започнете намерете въдицата и съберете малко риба. Трябва да намерите и  подземия и скрити съкровища. Има общо 5 съкровища под земята.
 Изтегли картата от тук
––––––––––––––––––––––––––––––-
Chest in a Tree Survival v1.0
Изградете мостове от една платформа към друга, за да стигнете до фермата, но не забравяйте да намери скритите сандъци по пътя ви, които ще ви помогнат да оцелеете! В сандъците има нужните инструменти за да съберете дърво и друг материал.
Изтегли картата от тук 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.