Пропускане към основното съдържание

Игри С Майнкрафт – Научете Се Да Летите

Когато Elytra крилата игри с майнкрафт бяха добавени в големия ъпдейт в края на миналата година, беше направена специално нова карта с урок, която е проектирана за да помогне на играчите да се научат да използват крилата и как да летят в играта.
Урока на 4j’s е нещо повече от карта с инструкции с информация как се играе. Има огромни и вълнуващи игри с майнкрафт игрища създадени по негов собствен начин. И как е създал тази нова карта, която е предназначена да помага на милионите играчи на Minecraft?
Първото нещо е да се помисли къде да се направи място, което да може да се лети свободно наоколо и да се практикува използването на крилата. Предишните карти с уроци бяха направени чрез пресъздаването на някой специални места в страната на 4j’s Шотландия включваща известни места от този регион.
Но това, което е удивително е идеята за игри с майнкрафт, не само да се научат играчите да летят с крилата, но и да опознаят специално пресъздадените места от реалния свят в играта.
Тук има пълен шаблон на картата. Тя е създадена от добре измислен и направен на ръка терен. Набелязан със уникални структури и гигантски скулптури на мобове. Забелязвате ли пазачите?
И така настройките бяха отворени, но първата стъпка за отбора на 4ж беше да се насочи към целта на картата. И тя е да научи играчите да летят с крилата игри с майнкрафт. За тази цел трябваше да се избере подходящ терен. Трябва да има високи планини и точки, които играчите да следват за да практикуват използването на elytra крилата.
Картата е смес от ръчно-нарисувана висока карта със натурално генериран терен. И така отборът контролира тези големи пространства за да създаде едно вълнуващо летене под формата на забавление и урок. Подготвени са и различни биоми за да дадат реално майнкрафт преживяване. 

Състезанието е да се направи дизайн на мястото където да се проведе урок по летене с крилата elytra. Трябва да се упражни баланса по време на летене. Всичко е тествано и когато играете в картата то е сигурно че чрез практика, всеки играч ще се науи да използва въпросните крила добавени в новия ъпдейт.
В ядрото на този урок има доста кръгове и игри с майнкрафт, които насочват към къде да се лети. Така може да се тества умението за управление. Но за да се балансира и да няма скучно място 4ж създава тунели и каньони и разни други обекти, които позволяват на играчите да останат дълго време във въздуха. 
И като падне играча е измислено всичко. С добавянето на няколко стълби, пътища и кули. Така те отново могат да се качат на високо и да започнат да летят. Картата е тествана и работи на сто процента. След тестовете за летенето в игри с майнкрафт е помислено и мястото където играчите да започват картата. Направени са бази и къщи на дърветата. Хората, които живеят там ще се радват на тези къщи. Да благодарим на създателите на картата и препоръчваме да я пробвате. Времето, което са отделили за създаването  и не е било напразно, защото картата е станала перфектно. За да намерите картата потърсете learn to fly 4j’s в google и ще намерите линкове за изтегляне.
Още игри с майнкрафт

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…