Пропускане към основното съдържание

Малко идеи за направата на мебели

За да си направите мебели в Minecraft не се изисква много знания. Идеи за направата на мебели те се правят лесно само трябва да използвате вашето въображение. Повечето от вас знаят триковете със стълбите и табелите. Тези от вас които не знаят за тези трикове може да разгледат няколко трика за направата на яки мебели в играта. И също така може да вземете няколко идеи от тази статия.
За да направите столове в Minecraft просто ви трябват малко стълби и табели. Повечето от вас може да знаят тези трикове. Те са лесни за изпълнение просто ви трябват няколко табели и стълби. Разбира се трябва да използвате и вашето въображение.

Както може да видите на снимката има показани 3 вида различни столове. Тези, които са със стълбите изглеждат повече като офис столове а другите изглеждат повече като обикновенни столове. А другите видове изглеждат като дивани, но само когато се гледат отпред. Като те се препоръчват за по-големи къщи за да изглеждат добре.

Леглата може да изглеждат по-яки като се добавят малко детайли. Като картини, честове или други блокове просто използвайте вашето въображение и поставете каквото се сетите до леглото във вашата стая. Ако се замислим стаята ви може да изглежда много по-добре ако се добави легло със правилно избран блок или картина. Някой стаи не изглеждат добре със нормално легло. Повечето хора често добавят 2-3 легла за да изглежда яко. Също така се добавят подходящи цветове пасващи със декорацията на къщата и леглото за да изглежда ефектно и яко. Друго яко нещо което може да направите е да добавите 6 блока от вълна и няколко табели и ето имате още един вид легло подходящо за вашитя стаи.
Още Minecraft:

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.