Пропускане към основното съдържание

Замъка на монарха

Това е една приключенска пъзел карта замъка, която ще ви поведе на пътешествие през замъка на лудостта. Монархът се е събудил след 50 години сън и сега трябва да следва бележките, оставени от иконома му, който се е грижил за него преди много време. В картата вие сте владетел на нестабилното царство.


Вие ще попаднете в остроумни капани, и трябва да преминете трудни пъзели. След като бавно се разкарвате из замъка ще намерите невероятни неща в това приключение, и ще откриете все повече и по-нови задачи. Също така може да получите награда в края на изпълнените задачи и пъзели или пък може би не? Пробвайте тази карта сега за да разберете.


Правила и трикове в картата:
Всички тези правила ги има в картата под формата на книга. Хубаво е първо да прочетете правилата на картата за да разберете за какво става дума.
1. Не чупете блоковете и не поставяйте блокове, освен ако някъде в картата не е написано да го направите. Ако има задача за поставяне на блок и го изгубите, имате право да се върнете и да го замените. Ако сте в задънена улица, където можете да се измъкнете само ако чупите, примерно да счупите една дъска, направете го. Някои капани са такива.
2. Не търсете никакви предмети. Всичко, което ви трябва, ще ви се даде, когато ви е необходимо.
3. Не използвайте модове. Те могат да прецакат нещо. Ако имате някакви модове инсталирани, и играта ви блокира или няма да ви позволи да правите разни неща, то това може да бъде причинено от вашите модове.
4. Да сменяте трудността е маловажно. Някои места ще изискват от вас да промените трудността, но ако сте на мултиплейър, просто играете на лесно.
5. Дължината на игра е доста дълга – или най-малко, това е, когато играете картата за първи път. Разбира се, с карти, които могат да вземат почти двадесет часа, за да изпълните тези задачи в картата може да ви отнеме доста време.
6. За тези от вас, които харесват картата има великденски яйца. Те може да не са свързани с историята по някакъв начин, но те биха могли да бъдат добавени към вашия опит по време на изследването на това фантастично царство. Също така, ако нещо ви казва „сегашната ви дестинация“, шансовете са, че е близо до дестинацията Ви.
7. Може би се досещате това от сега че в картата има много табели, но ако не обичате да четете табели, може да ги пренебрегнете. Можете просто да ги прекъснете, ако ги мразите толкова много.
8. Най-важното правило досега: Някои от тези правила ще трябва да бъдат нарушени, но само в някои специфични точки в цялата карта. Кога ще нарушите правилата? Използвайте собствената си преценка, за да определите кога трябва да нарушите и кога трябва са спазвате правилата.
Как се инсталира:
Просто напишете в търсачката на компютъра ви: %appdata% намерете .minecraft/saves и поставете изтеглената карта в папката saves.
За да изтеглите картата натиснете тук: Линк


Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.