Пропускане към основното съдържание

Предмети в Майнкрафт

Предмети

 • Суровините са компоненти, които се използват за изграждане на други елементи.
 • Някой материали падат само от мобове(mobs) и са доста необходими.
 • Други са извлечени от професии, занаяти (crafting) мининг(mining) , смелтинг(smelting) топене или комбинация от процесите.
 • Храната е намерена или изработена от играча и се използва за ядене (регенериране на hunger points )
 • Отварите се използват за пиене и предоставят специфични елементи те се доставят от крафтинг професиите.
 • Растенията са елементи, които се откриват в играта те растат в средата и могат да бъдат събрани и поставени на блоковете.
 • Предмети Инструментите се използват за чупене на блоковете по-бързо отколкото на ръка и са необходими за извличане на ресурси от някой блокове.
 • Кофите пренасят течности като мляко, лава и вода.
 • Въдици позволяват на играча да ходи за риба, както и да дърпа мобовете близо.
 • Седлата може да бъдат използвани за возене върху прасетата.
 • Ножиците се използват за събиране вълна от овцете, паяжини , гъби, висока трева, листа, и лозя.
 • Оръжията са използвани за защита на играча от враждебно настроени мобове или да набави храна и материали от животните.
 • Бронята защитава играча от няколко вида увреждане лава, експлозии , огън, мобове, животни и играчи. Пълен комплект броня се състои от шлем, броня , чифт панталони, и чифт ботуши.
 • Превозните средства, като minecarts и лодки, позволяват на играча да се придвижва над земя или вода с относителна скорост и лекота.
 • Украсата е елемент, които има само естетическа цел.

  Суровини

Суровина
Икона
Кост
Маркирана пръчка
Глинени топки
Каменни въглища
Диамант
Изумруд
Ендър перла(Ender Pearl)
Перо
Кремък
Сълза(Ghast Tear)
Glowstone dust(светещ пясък)
Кюлче злато
Къс самородно злато
Барут
Кюлче желязо Предмети
Кожа
Nether star
Nether Wart
Прах от червен камък
Тинеста топка
Конец(String)

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.