Пропускане към основното съдържание

Препоръки за използването на модове

В Minecraft препоръки за използването на модове
Преди да направите каквато и да е промяна във Вашето копие на тази игра, трябва да се запознаете с рисковете и по-точно „мазалото“, което може да настъпи при грешното модифициране на тази игра.
В случай, че решите да правите промени във Вашето копие, то това означава, че то е изложено на риск. В такъв случай Ви съветваме първо да архивирате Вашите създадени до момента светове. Така дори и да възникне проблем, винаги можете да изтеглите Minecraft наново и да използвате архива си, за да възвърнете стария вид на играта така, както сте я използвали преди.
Ето и малко повече информация за това как работят самите модове. При ъпдейт на Minecraft клиента, вашите модове ще бъдат „счупвани“. Това означава, че при всяка актуализация на minecraft клиента ще трябва да се сдобивате и с ъпдейтнати модове, които да преинсталирате. Въпреки това, обаче, създадените до момента светове няма да бъдат унищожени, но почти всички вещи от даден мод, няма да присъстват във дадения свят.
Освен това е твърде вероятно авторите на дадения мод да не гарантират за неговата правилна работа, а още повече, че ще могат да ви осигурят съпорт/поддръжка, където да изпращате ваши запитвания във връзка с евентуално възникнали проблеми.
Така, че бъдете внимателни при използването на модове, защото може да си създадете проблеми с нормалното функциониране на играта.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…