Пропускане към основното съдържание

Приключение в Пирамидата

Пригответе се за уникално minecraft servers приключение в Египет. В едно малко село до Нил. Намерете кодовете и влезте в пирамидата. Това е една приключенска карта с елементи на паркур направена за един или двама играчи minecraft servers. Специално за тази карта е направена текстура, която може да изтеглите за по-реалистичен начин на игра. Вие се нуждаете от 1.4.5 или по-нова версия на Minecraft.  Не са необходими модове, но ако играете в мрежа всички играчи трябва да са опнати.  В сингълплейър се уверете, че вашата игра е направена в режим оцеляване. За да играете в сървър е нужно да направите настройките на сървъра както се изисква.


Пригответе се за:
– Над един час игра за един или двама играчи.
– Епични битки с три специални боса.
– Специално направени предмети
– Лабиринти, паркур и опасни капани
– Специално направени отвари и магазини.
– Специални предмети minecraft servers
Има три нива на трудност: лесно, нормално и трудно. Като вие избирате на каква трудност да играете. Още в началото имате опция  за избор. След това ще бъдете телепортирани до село в което ще трябва да намерите двете съкровища в които има кодове за отваряне на вратата в пирамидата. Без тези кодове вие няма да можете да влезете в пирамидата. Следвайте координатите и търсете пирамидата.
След като намерите кодовете и влезете в пирамидата вие трябва да покажете вашите умения по скачане, катерене и битка. Ще бъдете изправени на първи етап срещу специално направени животни. Отначало ще трябва да намерите изход от леговището на паяците. Както знаете в minecraft servers е доста трудно да се движим в паяжина, Покажете вашите умения и се забавлявайте. След като преминете през паяците вие ще трябва да се изправите срещу босовете и редица от други изпитания.
На видеото направено от нас може да видите всички препятствия, през които трябва да преминете за да завършите приключението на тази забавна карта. Препоръчваме на всеки да пробва тази забавна и интересна карта.
Изтегли от тук: Линк

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.