Пропускане към основното съдържание

Как се прави chest в minecraft

Сандъците са блокове, които съхраняват предмети. Един сандък може да съхрани до 27 стака с предмети или блокове и може да задържи от 0 до 1728 блока. Големия сандък се прави като се поставят два малки един до друг. Големия сандък има 54 слота. Той може да съхрани от 0 до 3456 блока. Сандъка се отваря като кликнете с дясното копче на мишката и се затваря като натиснете ESC или бутона за инвентара E. Предметите в  сандъка може бързо и лесно да бъдат прехвърлени от инвентара на играча в сандъка и обратно с натискането на SHIFT върху предмета.

Това ще премести всички предмети в слота свободен слот в инвентара и обратно. За по-лесно преместване всички предмети може да бъдат взети с ляв бутон на мишката или половината предмети с десен клик, след това използвайте левия бутон, за да се поставят всички предмети, които се преместват, или щракнете с десния бутон, за да поставите един елемент. Как се прави chest в minecraft? Като унищожите сандъка всички предмети които са в него ще паднат и вие ще може да ги приберете обратно. Сандъци се срещат естествено в подземията, където те се охраняват от чудовища, в изоставени минни шахти, в крепостите и селата.
Сега да преминем към това как да си направите chest/сандък в Minecraft:
Поставете Wooden Planks по този начин:

И както виждате сандъка е готов става и с другите видове Jungle, Birch и Oak Wooden Planks
А за да направите голям сандък просто направете два малки и ги сложете един до друг.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…