Пропускане към основното съдържание

ChestShop

Ако искате да правите собствени магазини в minecraft от които могат да купуват предмети другите играчи и да печелите пари в играта, то трябва да пробвате този плъгин. Сравнително лесен за използване и лесен за инсталиране. Плъгина има анти-лаг защита и защита на магазина. Този плъгин може да ползвате с плъгините за икономика – iConomy, BOSEconomy, Essentials Eco и други.Можете да инсталирате Vault за да използвате и другите плъгини за икономика.

Как да създадете магазин със сандък(Chestshop)

– Поставете сандъка, ако не сте го направили.
– Поставете една табела близо до сандъка например над него.
– На табелата, напишете:

Името на предмета може да бъде ID на предмета или име.
На първи ред напишете името си, или автоматично ще бъде попълнен от плъгина
На втори ред пишете количество
На трети Цена тя може да бъде комбинация от B – купува/ S – Продава
За цената на която хората купуват от вас напишете B , а на цената на която искате да ви продават напишете S ако ги ползвате едновременно използвайте две точки : Например:

Това на табелата означава, че играч Igraiminecraft продава 100 стъкло на цена 50, а ги изкупува от вас или другите играчи за 15
За да изтеглите последната версия на ChestShop кликнете тук: Изтегли ChestShop

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…