Пропускане към основното съдържание

Крафтинг(crafting) или професии

Крафтинга е метод в който се добавят материали, блокове в играта. Когато иска да крафтне нещо играча трябва да премести предмета от неговия инвентар в решетката за crafting. На снимката може да видите решетката в която трябва да поставите предмета. 2×2 решетката за крафтинг(crafting) е достъпна от инвентара(inventory) на играча, а 3×3 решетката може да пуснете като натиснете дясно копче на масата за крафтинг(crafting table)

За някои елементи, няма значение как те са подредени. Те са известни като безформени рецепти. Например, ферментирало око на паяк може да бъдат поставени неговите съставки, навсякъде в решетката. Въпреки това, много от по-важните или полезни предмети в играта трябва да имат техните компоненти, които са поставени в правилните позиции в решетката. 

Дори и тогава, при условие че предметите са подредени правилно, елементът може да се направи по някакъв начин, което се вписва в решетката. Например, на 3 × 1 рецепта, като хляб, може да се сложи на върха, в средата или долния ред на 3 × 3 решетката, но тя не може да се направи на 2 × 2 решетката, защото тя се нуждае от три неща . Форма рецептите може да се сложат и плъзнат наляво, надясно, нагоре и може дори да се обърнат хоризонтално. 

Играча винаги има достъп до 2 x 2 решетката за крафтинг което в голяма степен го прави по-лесно. В 2 x 2 решетката може да изработвате винаги дървени дъски и прътове. На 3 x 3 решетката поставете материалите по удобен начин и натиснете десния бутон така ще ви излезе поп-ъп екран и там може да изберете по удобен начин предмети е рецепти.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.