Пропускане към основното съдържание

[Текстура] Cyberghostde’s HD – 256x

Това е следващата текстура с висока резолюция, която е доста добре направена. Текстурата е съставена и комбинирана от  други текстури за да стане интересна и забавна за играчите, които играят Майнкрафт с нея.  Небето се променя доста и добива доста реалистичен и красив вид. Точно това търсят повечето играчи: текстура, която да ги доближи до реалността като добави по-реалистична среда от стандартната текстура. Вие, никога няма да знаете колко красива може да бъде вашата Minecraft, ако не пробвате тази текстура.


Това е HD texture пакет с резолюция 256x. Трябва да имате малко по-мощен компютър за да използвате текстурата без лаг. Като добавите пакета ще разберете, че  това е буквално HD качество. Тази текстура е създадена за най-новата обновена версия на играта Minecraft до момента.


На тези снимки може да видите колко различна и добре изглеждаща може да стане вашата игра. Това са сгради направени с внимание и много изгубено време за сметка на което този град изглежда толкова добре и също така благодарение на текстурата.


Как да инсталирате пакета:
1. Изтеглете текстурата от: Тук 
2.Трябва да имате инсталиран Optifine или MCPatcher
3. Поставете изтегления файл във вашата папка с текстуриКоментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.