Пропускане към основното съдържание

[Карта] The Day Before Christmas Map

Какво представлява Map-a? 

Коледа е, но какво става? Дядо Коледа не може да намери материали за да направи подаръци. Помогнете му да намери материали, за да направи подаръци и да върне духа на Коледа. Впуснете се в страхотно приключение! Помогнете на дядо Коледа да намери коледното си село. Картата съдържа интересни и забавни препятствия. Картата е направена за Minecraft 1.8. Няма вграден текстурен пакет към картата.Картата е направена за 2-ма играча.

Изтегляне на картата:  Изтегли от тук
Как да инсталираме картата:
След като изтеглите картата, отидете на старт менюто и ако сте на Windows XP натиснете на Run/Изпълнение, а ако сте на Windows 7 натиснете на старт менюто и там ще имате търсачка. Там напишете %appdata% . После отидете в папката .minecraft -> saves и в папката “saves“ поставете файла “The-Day-Before-Christmas-Map.zip“ там. Преди това разирхивирайте ZIP файла и поставете папката The Day Before Christmas Map. След което влезте в Minecraft. Отидете на SinglePlayer/Самостоятелна игра и там ще имате свят именуван като The Day Before Christmas Map. Отворете света и след това вие вече играете картата. 🙂

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.