Пропускане към основното съдържание

EventCraft текстура 1.4.7

Текстурите в Minecraft са чудесна част от играта и правят геймплея малко по-забавен, отколкото без тях. Това става като създателя на текстурата отделя доста време за да направи всеки детайл доста добре изглеждащ докато не хареса изработената от него текстура. За да стане популярен сред майнкрафтърите даден текстурен пакет трябва доста да се потруди създателя за да бъде предпочитан текстурния пакет от всеки. Също често играчите използват текстурата за да  променят напълно начина, по който виждат играта. Пакета въвежда изцяло нов сет от уникални и много интересни текстури, които са били направени не само за да се замени текстурата по подразбиране, но също така подобряване на външния вид на цялата игра. Направена е и с цел подобряване на геймплея.Текстурния пакет подобен на всички останали се основава на две базови идеи, в които ще бъдат изградени и създадени блокове за да се получи красива и интересна текстура. Само по този начин текстурата може да стане добра или добре развита. Много време, усилия и голямо количество детайли трябва да бъдат покрити, за да стане абсолютно невероятно и перфектно. Като се основава на първоначалния пакет текстурата около простите теми; Средновековна / фентъзи, тазе текстура е много уникално произведение на изкуството, на което по-голямата част от всички потребители ще се радват.
Оръжията и инструментите са доста интересни в тази текстура. Повечето блокове имат също доста различен вид.
Това е HD текстурен пакет за това се препоръчва да използвате MCPatcher за да разберете как да го инсталирате натиснете Тук.
За да разберете как се инсталират текстури натиснете Тук
Препоръчва се да имате инсталиран optifine мод.
За да изтеглите текстурата натиснете тук: Изтегли
Пълна информация за текстурата ТукКоментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.