Пропускане към основното съдържание

Fallen Earth [1.5.1]

Текстурата Fallen Earth ще ви предложи усещането на апокалипсис. Много хора говорят за края на света и тази текстура е на базата на тази идея. Тя ще ви предложи един вариант на това какво ще се случи с играта Minecraft ако стане апокалипсис. В играта атмосферата е приятна и навсякъде има зеленина и красиви дървета, но тази текстура ще вкара безплодни земи и тъмнина.
Текстурата е вдъхновена от играта „Fallen Earth“. Резолюцията е 16 x 16 от което веднага се подразбира, че е подходяща за по-слабите компютри и ако имате компютър с по-слаби характеристики то тази текстура ще върви без лаг и проблеми. Текстурата добавя много готини функции като едни от тях са по-анимирани блокове и предмети. Опитайте този пакет, който превръща играта майнкрафт в място на мрак и безнадеждност.
  • Основни характеристики:
  • Резолюция: 16 x 16
  • Пакета добавя анимационни блокове и предмети
  • В играта се добавя пост-апокалиптично усещане за света Minecraft
Повече информация за текстурата може да видите тук: Цък
За да изтеглите текстурата натиснете тук: Линк
За да разберете как се инсталират текстури натиснете Тук

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…