Пропускане към основното съдържание

Glimmar’s Steampunk текстури за 1.4.7

Текстурите за Minecraft се правят от различни художници и текстурите може да ги наречем произведение. За да се направят текстурите се изисква много време и да се положат усилия за да станат едни наистина интересни и яки текстури. Glimmar Steampunk Texturepack за Minecraft 1.4.7, е необикновено произведение на изкуството. Тази текстура прави Minecraft да изглежда като почти различна игра. Този texture pack използва уникална тема, която я прави наистина яка. Темата на тази текстура е една и единствена и тя е парни машини. Така с този пакет може да разнообразите вашия Minecraft до такава степен че играта да стане още по интересна. Темата е базирана на селски начин на живот и чрез използването на електрически машини и изграждането на почти старомодни превозни средства. Блоковете се променят доста и това прави играта още по-интересна.
Видео на пакета:Основни характеристики:
Пакета не променя само текстурите; блоковете, предметите, хранителните продукти, и терена, но променя и дори чудовищата и животните. Не са променени изцяло но до толкова, че да се запази оригиналността на Minecraft животните. Темата ги прави да изглеждат по-загадъчни, а дори и по-враждебни. Всичко в пакета е направено да изглежда механично, но все пак се запазва усещането за Minecraft. Разбира се дървото и всички нормални, естествени строителни материали само са били променени, за да отговарят на темата. Малка част от тези природни блокове и текстури са направени да изглеждат механични или роботизирани. Естествените вещества като кален блок и трева все още приличат на оригинала.
За пакета:
Това е HD текстурен пакет за това се препоръчва да използвате MCPatcher за да разберете как да го инсталирате натиснете Тук.
Промени направени по пакета:
  • променени текстури на тиква (64x)
  • 6 нови мраморни блокове текстури
  • 10 нови случайни текстури
  • съвместимост с Minecraft 1.4.x
    За да разберете как се инсталират текстури натиснете Тук 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…