Пропускане към основното съдържание

[HD] Ресурсен пакет Zedercraft 256x-128x

Търсите ли ресурсен пакет направен така, че всеки детайл да изпъква? Да смесва реалистични графики с някой яки стилизирани произведения? Този пакет Zedercraft е направен да угоди на 64x феновете на ресурсни пакети с високо качество. Дърветата са направени така, че се вие ще се чувствате все едно сте в гората или в джунглата. Растенията са едно от най-добре изработените неща в този текстурен пакет.

Те изглеждат 3Д и са доста добре стилизирани. Когато попаднете на сняг също ще видите колко добре са направени детайлите. Nether-а е направен да изглежда малко плашещо и е страшно, но ако харесвате страшни филми може да ви допадне този пакет. Ако пък не ви харесва нищо няма да загубите просто може да изтеглите и пробвате ресурсния пакет. Създателят на ресурсния пакет е отделил време за детайлите и е свършил страхотна работа.

Малко странно са направени въглищните блокове, но на вас може да ви харесат. zcraft1Лавата също е направена по някакъв различен начин, но това ще е в плюс ако искате малко по-различен ефект от този на ресурсния пакет по подразбиране в така любимата игра за нас Minecraft. Версията на играта е 1.8.9 , 1.8.8 и 1.7.10 тоест може да тръгне на най-новите версии и на едни от най-играните версии на играта в момента. Линк за изтегляне: Линк 1

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.