Пропускане към основното съдържание

Уеб Сайта iGraiMinecraft.com на 4 години

Здравейте на всички посетители на сайта. През 2012 година създадохме сайта като наш хоби проект и до днес ние не сме се отказали от него. През годините ние не спряхме да се интересуваме за новостите около нашата любима игра Minecraft. Както всички знаем от 2012 година до сега играта е претърпяла доста промени и обновления. Добавени са стотици нови неща и са подобрени и оптимизирани нещата в играта. Това разбира се е доста яко, защото феновете на играта постоянно може да се забавляват с новите подобрения, върху които всеки ден работят разработчиците на Minecraft.
През цялото това време до сега сайта ни има над 120 уникални статии свързани само и единствено с играта. Ако и вие обичате играта и Пишете статии може да помагате за развитието на сайта. В интернет има много сайтове за темата майнкрафт, но това не ни отказа и до днес. Сайта си е онлайн и е достъпен за всеки посетител. Надяваме се сайта да ви е полезен.
Сайта ни има за цел да предостави интересна информация за феновете на играта като сме се опитали през тези 4 години да добавим повечето неща, които са важни.
Няма как да имаме абсолютно всичко свързано с играта, поради липсата на достатъчно време и нямаме голям екип от хора да добавят всеки ден нови неща.
Но ако обичате да пишете статии за играта Minecraft и искате да помогнете за развитието на уеб сайта ние можем да ги добавим в сайта ни. Като едно от важните изисквания е статията да е свързана с играта като например ревю на ресурсен пакет или на карта за майнкрафт. Статията да съдържа минимум 300 думи като може да използвате онлайн инструмента за проверка на думите на текста:
Линк към брояч на думи
Влизате и поставяте вашата статия и ще разберете колко думи е.
Може да изпращате на E-mail:

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.