Пропускане към основното съдържание

[Ресурсен пакет] – Intermacgod Реалистична и Модерна

Intermacgod Реалистична и Модерна

Intermacgod е Реалистична и Модерна ресурс пакет, който буквално има за цел да вкара доста реалистични неща в играта Minecraft. Това наистина е един от удивителните ресурсни пакети които са създадени скоро. Е разбира се всичко е въпрос на вкус, но този пакет си заслужава да бъде пробван от всеки играч, който обича да играе с различен текстурен пакет от този по подразбиране. Още от началото ще разберете колко красиво и реално е направен този ресурсен пакет.
Както виждате на снимките, този пакет изглежда невероятно, и действително реалистично. Не всички ресурсни пакето могат да се сравняват с този. Детайлите са чисти и идеално си пасват и се вписват в средата на играта. Блокът пясък изглежда малко като по филмите за да пробвате може да направите малко неща с пясък за да разберете точно за какво става на въпрос. Сенките в играта изглеждат все едно са направени с помощта на мод в играта, но това не е така те са част от този ресурсен пакет.

Дърветата изглеждат доста различни от стандартния пакет на майнкрафт по подразбиране. Ако искате малко да разнообразите атмосферата в играта, то това може би ще е подходящия начин за вас. Тревата също изглежда по-реална и променя доста земята в играта.
За да изтеглите текстурата / ресурсния пакет натиснете тук:
Линк 1Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.