Пропускане към основното съдържание

Map for Minecraft – Какво Ново в Реалмс Картите

Здравейте на всички Майнкрафтери това са нови map for minecraft.
Тази седмица имаме трио от запомнящи се мини игри направени специално за вас. Целта е да овладеете ситуацията по време на игра и да подходите стратегически към създалата се ситуация по време на игра. Всяка една от тези мини игри е направена от майнкрафт общността или по-точно казано от играчите като вас. Тези игри са избрани от екипа на играта и са добавени в майнкрафт реалмите.
Мини игрите в реалмс са направени за да се играят отново и отново с вашите приятели. Якото е, че всеки път когато играете ще имате възможност да откриете нови начини, по които да стигнете до първото място.
Състезание в небесната пустиня
Като повечето карти, които се избират специално за реалмс, тази карта наречена небесната пустиня е преминала през много подобрения в продължение на доста време.
Това което е представено на играчите е една усъвършенствана игра, която се играе гладко и последователно. Това е важно, защото всяка секунда в играта е важна по време на скачане особенно в такъв вид мини игра map for minecraft. В тази игра условията са прости. Трябва да скачате от платформа на платформа, от блок на блок и да сте една крачка пред другите играчи. Това предизвикателство работи чудесно в мултиплейър, така че вземете някои приятели, и се забавлявайте докато не паднете от тази пустиня! Когато паднете както знаем всички вие губите играта.
Кублекс
До сега си мислите, че не може да бъдете изненадани от разнообразието на неща направени от играчите на майнкрафт обществото map for minecraft. И тогава нещо като кублекс прави крачка напред, като използва различни персонализирани елементи за игра за да ви транспортира в едно ново приключение. Тази игра е направена за да използва кубчета, които не изглеждат като тези в Minecraft. Трябва да бутате вашия блок наоколо и да блъснете блокчето на вашите опоненти за да спечелите играта. Това прави интерфейса и начина на игра различни. Това е страхотно, ще е интересно да играем още такива различни игри за напред. 
Шлем от Палети – Minecraft Карти
Това е игра контролирана от вас map for minecraft. Всеки път когато хвърлите горе и падне в кръгчето на земята вие ще освободите палитра от цветове. Вашата цел е да продължите да рисувате платното с вашите кръгчета, като трябва да не докосвате местата, които са вече оцветени. Тази мини игра има уникално лоби с невидим parkour и три различни режими на игра за да запазят интереса ви по време на игра в много рундове. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.