Пропускане към основното съдържание

[Map] Град Vertoak

Vertoak City е карта за  Minecraft версия 1.7.9, 1.7.2 и 1.6.4. Това е една удивителна приключенска карта. Това е една от най-големите карти, които скоро съм срещал. Картата е обновена до последната версия на Minecraft и може да бъде инсталирана веднага. Създадена е от “fish95” с помощта на голям екип от помощници.Хубавото на картата е, че може да правите каквото си искате и няма правила, които да следвате. Ако обичате да правите каквото си искате из играта и да нямате правила в играта, то тази карта може да бъде точно за вас. Имате на разположение възможността да откриете всички скрити съкровища или ако предпочитате можеда използвате TNT. Възможностите в картата са наистина безкрайни и картата се обновява доста често.

Интересно
На първо място, тази карта разполага с голяма електроцентрала, която наскоро е била направена в най-новата версия!
Има три нови актуализирани града за разглеждане.
Може би един от най-потресаващите факти за тази карта, е фактът, че всяка една сграда е обзаведена с детайлите на всеки етаж!
Много острови и отдалечени градове са разпръснати около Vertoak City, можете ли да намерите всички тях?
Изтегли картата от тук: Линк

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.