Пропускане към основното съдържание

Текстура Mariocraft AllStars [32x]

Това е текстура базирана на играта Super Mario. Повечето от вас може би обичат тази класическа игра и това е шанс да смесите Супер Марио със Minecraft. Текстурата е направена доста добре, така че се получава една готина майнкрафт игра със елементи на Марио. Използвани са оригинални елементи от играта за да създаде прекрасна атмосфера в играта като се доближава до оригинала. Използвани са гъби и цветя от оригинала както и животните в Minecraft са сменени с тези от Супер Марио. Проверете текстурата за да видите колко добре направена е. Селяните от Майнкрафт са направени да изглеждат като жаба и другите мобове са сменени с най-различни герои от Марио. Текстурата има както положителни, така и отрицателни неща. Едно от отрицателните качества е, че някои блокове изглеждат твърде ярки, а други не се вписват в темата. Положителните неща са: Има функции от оригиналната игра, всяко животно има своя Марио идентичност и има неща в текстурата, които са доста добре направени.

Както може да видите от снимките качеството е уникално. Нещото, което най-много се откроява в тази текстура е мобовете. Ако идеята на текстурата ви харесва не пречи нищо да я пробвате и да оставите коментар за нея дали ви е харесала. Също така може да видите, че се добавя една доста колоритна атмосфера в която може да се забавлявате всеки ден.

Разбира се може да ползвате текстурата във всекидневна игра на Minecraft. Ако компютъра ви е с добри характеристики няма да имате никакви проблеми от сорта на лаг по време на игра като използвате тази текстура. Текстурата е 32x и може да се използва от повечето компютри и лаптопи без проблем.
Може да свалите текстурата като влезнете тук и натиснете „Download Texture Pack“: Линк 1

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.