Пропускане към основното съдържание

Minecraft Addons

Minecraft ADD-ONS или Minecraft Addons е един нов начин за редактиране на нещата, които се случват в игра. С тази нова добавка играта става още по-интересна. Вие ще можете да смените изгледа на всички предмети в играта. Тоест ще може да направите ремикс на всички мобове. Да смените техния изглед и поведение. Това е един нов начин да играете играта. Всички мобове на практика са изградени от 3 части. Модела, формата на модела и текстурата, начина по който изглежда. И поведението тоест радиуса на взривяване или големината на моба. Всичко това ще бъде достъпно за персонализиране от нас. Забавлявайте се, споделете с приятели и експериментирайте с това ново обновление на Minecraft Windows 10 и Minecraft за телефони и таблет. Може да използвате най-различни начини и похвати за един нов начин на игра като например да умножавате зайци или 15 метра висок криипър.


Персонализирайте практическата си работа с Адоните! – Minecraft Addons
Add-Ons са първата стъпка на нашето пътуване към привеждане към още по-големи нива на персонализация за всички издания на Minecraft – като се започне с Pocket и Windows 10. Те дават възможност на играчите да преобразят облика на своите светове и дори да променят поведението на мобовете. Например, можете да промените радиуса на взрива на пълзящото растение познато на всички , или текстурата и изгледа на всеки моб в игра.

Minecraft Addons

Немодифицираните файлове на Minecraft addons са добро място от което може да започнете, ако планирате да създавате свои собствени добавки. Изтегляте тези Zip файлове на ресурсни пакети и пакети за поведение под формата на json файлове и се доверете на креативността си!
ИНСТРУКЦИИ ЗА ИНСТАЛАЦИЯ на Minecraft Addons
Уверете се, че сте на най-новата версия на Minecraft (0.16 или по-нова). Като имате опция да изберете на коя платформа ще правите редактиране. От екипа на minecraft са направили всичко възможно за да бъде редакцията и създаването на адоните лесна и достъпна за всеки, който иска да направи собствени адони по негов избор и по негови решения.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…