Пропускане към основното съдържание

Minecraft Maps – Галактически Крафтър

Minecraft Maps Галактически Крафтър – Една нова астрономическа карта създадена от LNeoX

Някои идеи са толкова добри, че учените наистина трябва да побързат да ги направят реалност. Това е подобно на шоколадов сладолед, по някакъв начин те кара да се чустващ по-слаб след като го изядеш 10 сладоледа. Или като чадър, който ви държи сухи докато враговете ви се намокрят. Или космическа станция способна да изработи нови галактики.
Последната идея идва от най-новите проекти на Lneo’x наречена The Galaxy Crafter minecraft maps. Това е една красиво изглеждаща космическа станция в огромен мащаб – това ще забележите като видите метеоритите как изглеждат като джуджета около вас. Създателя казва, че харесва да прави неща, които не са били правени до сега. Той обича да бъде оригинален.
Корабите в орбита са смесица от оригинални творения и малко инстантни емблематични дизайни на minecraft maps. Малко като междузвездни войни но в играта майнкрафт . До сега не сте виждали подобни неща може би а особенно като може да ги разгледате докато играете любимата си игра ще се наслаждавате на тези творения.
Създателя първо е решил да пресъздаде космически кораб, който се свива около планетите докато те се въртят около него с цел оптимизация. След това помислил и решил да направи първо планета, която е главна и до нея се натрупват сиви планети. Космическия кораб да се движи около тях докато другите се транспортират. Това става докато планетите се разширяват до нормален размер. Това е собствена малка Сатурн, която може да държим в нашия малък джоб.
LNeoX започва стрйтелството на сградата през 2009 година по време на първите стъпки на играта. Преди това той се занимавал със собствения си сървър на играта,който бил доста популярен, защото по това време не е имало толкова много сървъри на Minecraft maps.
Всичко е ставало бавно, защото е искал да създаде сгради за неговия сървър. Докато не му предложили да качва неговите сгради в известния сайт Планет Майнкрафт. Така той започвал да качва там и критичната му обратна връзка от коментарите му помага да се подобри в това което прави.  „Самият стил не е привлекателен за всеки, тъй като всичко е много подробно.”
Линк към картата:
Линк 1

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.