Пропускане към основното съдържание

Minecraft Maps – Галактически Крафтър

Minecraft Maps Галактически Крафтър – Една нова астрономическа карта създадена от LNeoX

Някои идеи са толкова добри, че учените наистина трябва да побързат да ги направят реалност. Това е подобно на шоколадов сладолед, по някакъв начин те кара да се чустващ по-слаб след като го изядеш 10 сладоледа. Или като чадър, който ви държи сухи докато враговете ви се намокрят. Или космическа станция способна да изработи нови галактики.
Последната идея идва от най-новите проекти на Lneo’x наречена The Galaxy Crafter minecraft maps. Това е една красиво изглеждаща космическа станция в огромен мащаб – това ще забележите като видите метеоритите как изглеждат като джуджета около вас. Създателя казва, че харесва да прави неща, които не са били правени до сега. Той обича да бъде оригинален.
Корабите в орбита са смесица от оригинални творения и малко инстантни емблематични дизайни на minecraft maps. Малко като междузвездни войни но в играта майнкрафт . До сега не сте виждали подобни неща може би а особенно като може да ги разгледате докато играете любимата си игра ще се наслаждавате на тези творения.
Създателя първо е решил да пресъздаде космически кораб, който се свива около планетите докато те се въртят около него с цел оптимизация. След това помислил и решил да направи първо планета, която е главна и до нея се натрупват сиви планети. Космическия кораб да се движи около тях докато другите се транспортират. Това става докато планетите се разширяват до нормален размер. Това е собствена малка Сатурн, която може да държим в нашия малък джоб.
LNeoX започва стрйтелството на сградата през 2009 година по време на първите стъпки на играта. Преди това той се занимавал със собствения си сървър на играта,който бил доста популярен, защото по това време не е имало толкова много сървъри на Minecraft maps.
Всичко е ставало бавно, защото е искал да създаде сгради за неговия сървър. Докато не му предложили да качва неговите сгради в известния сайт Планет Майнкрафт. Така той започвал да качва там и критичната му обратна връзка от коментарите му помага да се подобри в това което прави.  „Самият стил не е привлекателен за всеки, тъй като всичко е много подробно.”
Линк към картата:
Линк 1

Коментари

Популярни публикации от този блог

Как да си направим отвари

Как да започнете с правенето на отвари в играта: Отварите в играта се консумират както всички храни в Minecraft. За да може да правим отвари първо ще ни трябва Glass bottle. Тя ще стане като добавите 3 x Glass по следния начин: след това трябва да направите и Brewing Stand той става като сложите 1 x Blaze Rod и 3 x Cobblestone по този начин: След като направите Brewing Stand вече може да правите отвари. Трябва да напълните бутилката с вода и да сложите в Brewing Stand пълна с вода бутилка плюс предмети дадени в рецептите за отвари. Ето и рецепти за отвари в Minecraft. Съставки на отвари: Отвари с негативен ефект: Добавете Fermented Spider Eye към awkward potion за да получите potion of weakness Добавете Spider Eye към awkward potion За да получите potion of poison Отвари с положителен ефект: Добавете Sugar към awkward potion  за да получите potion of swiftness Добавете Golden Carrot към awkward potion за да получите potion of night vision Добавете Blaze Pow

Minecraft Сървъри Без Регистрация

minecraft сървъри без регистрация са необходими на повечето Minecraft играчи. Целта на този тип сървъри е да предоставят на играчите вход в сървъра без изобщно да е нужно да въвеждат пароли. Това е доста удобно, защото всеки играч само трябва да добави сървъра да кликне върху него и да влезе в дадения сървър. Понякога става доста досадно да влезем в сървър и да въвеждаме при всяко влизане /login парола. xAuth плъгина има опция за запазване на сесията и след въвеждане на /login парола веднъж, то няколко часа може да играете в сървъра без да въвеждате паролата. Това зависи от настройките на сървъра от администраторите Повечето сървъри чрез xauth плъгин добавят тази опция за да защитят профила на всеки отделен играч. Това от една страна е предимство, но в повечето случай за предпочитане е просто да играем чрез свободно влизане в сървъра без пароли. Residence също е плъгин за защита на сградите на играчите в minecraft сървъри без регистрация. С няколко команди и с два-три клика с ax

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.