Пропускане към основното съдържание

Как се прави сървър на Minecraft Pocket Edition

1.За да направите сървър на Minecraft Pocket Edition:
трябва първо да изтеглите и инсталирате приложението PocketMine-MP.
2. Персонализирайте настройките на сървъра:
В папката където PocketMine-MP е инсталиран отворете файла server.properties с нормален текстов редактор или Notepad++
3. Пускане на вашия сървър за достъп от всеки играч:
Ако правите сървър на домашен компютър и използвате рутер, то вие трябва да пренасочите портовете на вашия рутер по подразбиране трябва да имате свободен порта 19132. За повече информация може да потърсите в google how to do port-forward и името на вашия рутер.
4. Добавяне на плъгини:
Както във всеки сървър на Minecraft за компютър и тук може да добавите плъгини. За сега няма голям избор от плъгини, но едни от най-важните плъгини нужни за сървър на Minecraft могат да бъдат добавени във вашия Minecraft PE сървър. Разбира се скоро ще има най-различни плъгини, които ще може да добавите към сървъра ви.
5. След като сте се погрижили за всичко това може да отидете в папката, където сте инсталирали PocketMine-MP и да стартирате run.exe.
Вашия сървър вече е готов сега е време да го споделите с приятели или да го рекламирате в най-различни места.
Какво представлява PocketMine-MP и какви възможности има:
* Поддръжка на плъгини – също като сървърите за Minecraft за компютър PocketMine-MP има опция за добавяне на плъгини.
* Система за много светове – зареждане на различни карти на веднъж и телепортиране между картите.
* Неограничени играчи – Играйте с приятели или пуснете сървъра за всички играчи в интернет
* Пълен контрол – Телепортиране на играчи, whitelist , конзола
* Защита от хакери – Ограничава хакове за летене, бързина, итеми
PocketMine-MP се предлага за Windows, Linux, Mac OS
За да изтеглите PocketMine-MP кликнете тук: Линк
Може да следите развитието на сървърния софтуер за MPCE сървър PocketMine-MP в twitter от този линк: PocketMine Twitter

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.