Пропускане към основното съдържание

Minecraft Realms Ще Бъде Достъпен И За Win10 / Pocket

Minecraft Realms

е доста популярно за десктоп версията на играта. Все още няма minecraft realms за pocket и win 10 версията на играта, но скоро това ще бъде достъпно и за тези версии на майнкрафт. Все още не са обявили дата, но в най-скоро време се очаква това да стане. Като ще се надяваме да бъде готово до една година.
Ако не знаете какво е Realms може да прочетете малко:
Minecraft Realms е най-лесния начин за да играете Minecraft заедно със вашето семейство или вашите приятели заедно. Като този вид сървъри са винаги онлайн и може да бъдат достъпни само от група от хора. Като позволява да използвате свободното си времве и да играете с приятели по всяко време и да създадете една приключенска група.
Като може да играете обединени платформи между IOS, ANDROID, WINDOWS PHONE и най-новата Windows 10 версия на играта. Може да използвате Xbox Live за да влезете и да направите това възможно, но ако нямате акаунт там не се притеснявайте може за кратко време да създадете нов. След като вече Minecraft е част от Microsoft това става супер лесно да се свържете със тези различни платформи и да играете с приятели. И ако се питате дали всичко това струва пари отговора е – да. За да бъдат онлайн 24/7 сървърите трябва да бъде заплатено за ресурс. Като все още не са обявили цените, които ще трябва да се платят за тази услуга. Както знаем Minecraft отнема доста рам памет и за да е онлайн постоянно трябва да се плати за тази памет. За момента има пуснат само безплатен алфа за Андройд устройствата. Като там играчите ще тестват стабилността на новите реалмс. За целта трябва да имате закупен Minecraft Pocket За Android и ще може да тествате и вие.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…