Пропускане към основното съдържание

Виртуална Реалност в Minecraft – VR

Разгледайте Minecraft с новите технологии за виртуална реалност. Влезте директно в Майнкрафт света с виртуална реалност. Изградете вашия свят, правете всички неща, които позавате и обичате в играта, но от нова гледна точка. Със слушалки VR се изправете лице в лице с чудовищата от играта. Пълзящи в тъмните пещери ви очакват в тази виртуална реалност. Благодарение на 3D аудио вие може да влезете в абсолютно нов свят.

Minecraft за Oculus Rift
Играта поддържа Oculus Rift в новия и безплатен ъпдейт за Windows 10 изданието, който ви предлага функци, които познавате и обичате, включително творчески режим и оцеляване, игра в сървъри и още!

Minecraft за Gear VR
Версията за Gear VR притежава всички характеристики на версията Pocker Edition. Платформа за игра с Pocker и Windows 10.
Играта която обичате направена за VR
Екипа на играта е работел доста време за да направят майнкрафт за виртуална реалност. Направили са много и са донесли някой функции. Има и много изненади правещи играта по-добра за игра по този начин. Ето някои функции, за които трябва да знаете:

Виртуален Хол
Просто се отпуснете. Пълен релакс по време на потапянето във VR може да бъде интензивно. И така стигаме до един нов начин за прекарване на свободното време и да се забавлявате, когато сте имали натоварен ден. С едно докосване с пръста си можете да излезете от света и да се присъедините към играта в симулиран хол. 

Виртуално включване
Нов начин за въртене в играта. Движението в кръг също е объркващо, защото тялото ви не прави това, което виждат очите ви. В началото това е странно, но след малко трениране бързо ще свикнете с новия начин.
Подобрени VR контроли
Малки промени в начина на скачане, ходене и други главни движения в игра. Можете да използвате главата си, за да направлявате къде да отива вашия герой. Докато копаете може да се въртите.
Можете да превключвате тези функции (и много други) в опциите, или да се върнете в режим на управление по подразбиране както сме свикнали до сега. Препоръчва се да играете по така направените контроли, те са тествани от екипа на играта и ги препоръчват. Това са нови технологии и е хубаво да се информирате за всяка една част и в детайл да се запознаете как се използват.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…