Пропускане към основното съдържание

Minecraft: Windows 10 Edition Beta

Minecraft: Windows 10 Edition Beta

Цяла нова версия на Minecraft предстои да бъде пусната от Mojang. Този път е за Windows 10 – Новата операционна система на Microsoft която се очаква да бъде пусната през 29 юли. Този ъпдейт се нарича: Minecraft: Windows 10 Edition Beta.
Както когато беше пусната първата версия на Minecraft преди доста години, тази нова версия ще се развива и ще еволюира с течение на времето с помощта на отзивите на играчите. Затова има „Бета“ в заглавието, защото това не е завършена игра и ще бъде доста забавно да се обновява отначало. Също както другите версии на Minecraft всички бъдещи актуализации ще бъдат безплатни.
Ако сте един от 20-те милиона играчи, които играят PC версията на играта ще може да изтеглите Windows 10 Edition Beta от Windows 10 магазина безплатно. Другите играчи също могат да вземат играта на цена от  10 $ по време на периода на бета.
Ще разпознаете някои функции от Pocket Edition в  Minecraft: Windows 10 Edition Beta. Ето някой неща които ще има в тази версия:
Крафтвате, създавате и играете с до 7 приятели онлайн в онлайн сървър или в Lan мрежа.
Много опции за контролиране на играта като една от опцията е да играете с контролер и много, много други.
Записване и споделяне на Gameplay с вградена програма за снимане в играта.
И много, много други….
Още Minecraft:  

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.