Пропускане към основното съдържание

Плъгин за гилдии в Minecraft

Гилдии

е чудесен плъгин за вашия сървър на Minecraft. Плъгина е направен с цел играчите в сървъра ви да могат да създават гилдии и да се забавляват повече. Играчите могат да създават гилдии и да привличат играчи за тяхната гилдия. Играча създал гилдията може да повишава / понижава играчите в гилдията. Плъгина притежава и контрол на земята, тоест може да се вземе земя само за хора от вашата гилдия в която може да строите. За pvp сървърите плъгина има система за война и политика – тоест лидерите на гилдиите може да декларират други гилдии като съюзници или врагове. Плъгина включва чат функции – гилдиите могат да пишат директно чрез чата на гилдията. Чата на гилдията показва всеки играч с неговия ранг в гилдията. Чат функцията добавя чат представки към името на всеки играч по време на игра, за да покаже на останалата част на сървъра, от коя гилдия е даден играч. Може да добавите опция за да си направи гилдия играча трябва да плати пари като свържете плъгина с система за икономика.
Като гилдиите във вашия сървър могат да качват ниво, те отключват нови ползи. Всяка гилдия започва от ниво 1, и може да стигне до ниво 25. В зависимост от това как сте го конфигурирали, те отключват нови „функции“, тъй като те качват нови нива. Това какви да са ползите при отключване на ново ниво, е изцяло под контрола на собственика на сървъра от опции в Config.yml за плъгина. Пример: След като гилдията ви достигне ниво 2, отключва на играчите в цялата гилдия правомощия на тази команда /home. След като гилдията ви качи ниво 2, всеки член на гилдията може да използва командата /home за да се телепортира на мястото, където е настроен спауна на гилдията.
Всички тези настройки са конфигурируеми в плъгин файл Config.yml. Така че сървър администратора може да направи левела до колкото иска и да промени други интересни неща за плъгина.
За да изтеглите плъгина натиснете Тук
Тук може да прочетете как се добавят плъгини в minecraft: Линк

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.