Пропускане към основното съдържание

Книгата за Майнкрафт : Minecraft Островът

Корицата за романа за Minecraft е разкрита

Да погледнем в романа за Minecraft написан от Max Brook: Островът
За пръв път може да обсъдим книга по корицата – Minecraft: The Island е също толкова оживен както изкуството около него.
Въпросния роман и написан от Макс Брукс и следва усилията за оцеляване на самотен герой, блокиран на странна и опасна земя. Корицата междувременно е направена от художника Йън Уайлдинг.
Авторът на книгата Макс Брукс говори за нея:
“Вече имах конкретна история, която исках да  разкажа. Както казваме, Майнкрафт говори за всеки човек по различен начин, и това е начина, по който ми говори, по-специално.
“Трябва да бъде много ясно: аз не пиша Minecraft книгата, а пиша книга за Minecraft. Ако хората от Halo ме извикат да напиша книга за Halo ще то направ, но не мога да пиша Minecraft книга…[…]
“Предпоставката е, че този човек се събужда в този свят и знае, че те са от нашия свят, но не знае кои са те в този свят. Те нямат памет. Това е история за оцеляване: събуждане на дъното на океана, плуват до острова и се налага да оцелеят на острова. И историята е преди този човек да отговори на наистина голям въпрос като “Как се озовах тук?” Как мога да се прибера в къщи?, Те имат задачи за решаване като основни въпроси от къде да намерят храна да ядат, как да са в безопасност и къде да спят през нощта. 
Феновете на играта знаем, че това са едни от основните неща с които се сблъскваме в играта. Като за начало като започнем трябва да създадем място, което да ни пази от зомбитата и другите познати на всички мобове в игра, след това да намерим храна и как да сме в безопасност.
Аз чакам с нетърпение да излезе книгата, но за сега само ще се радвам на снимката на корицата, която може да видите в началото на статията.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.