Пропускане към основното съдържание

Minecraft Банери

От Planet Minecraft Банери

официално обявиха какво е последното допълнение към сайта им. Това е инструмента за изработка и редактиране на банери Minecraft Bannershop. След като версия 1.8 идва с доста нови подобрения и едно от тях е банери в играта. Банерите може да бъдат редактирани с Crafting маса и може да направите най-различни варианти на банери, които да поставите където пожелаете в играта.


Подходящи са както за украса на вашата къща, така и за добавяне на създаден от вас банер в началото на вашата резиденция. Така например може да отбележите от къде започва притежаваното от вас място в сървърите например. Банерите могат да бъдат сложени почти навсякъде за това вие сами може да решите къде е най-подходящото място да поставите вашия банер.
За да направите банер по ваш дизайн може да посетите сайта на Planet Minecraft и да цъкнете на Create New Banner! Това ще ви пренасочи към редактора на банери където може да изберете цвят, иконка и директно да изтеглите създадения от вас банер. Под редактора има и линк с който може да споделите направения от вас банер с приятели.
Редактора е лесен за използване и за кратко време ще се научите как се прави банер.
Също така може да поставите направения от вас банер в сайта Planet Minecraft където може да го споделите в Planet Minecraft уебсайта. Ако пък не искате да правите ваш собствен банер може да разгледате директорията на сайта и да изберете банер споделен от другите потребители на сайта. След като изберете желания от вас банер ще ви бъде даден /give код с който може да създадете банера в игра или директно да изтеглите банера в .png файл.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Неща в играта майнкрафт

Лодките в Minecraft Се правят доста лесно: просто слагате 5 броя Wooden planks и вашата лодка е готова. С помощта на лодката в играта ще може да плувате по-бързо във водата или така да го наречем по-бъро предвижване във вода без да потъвате. Тя е доста полезна, ако например се нуждаете от бърз превоз по водата. Ако вашата къща е построена близо до вода също лодката може да ви е полезна за предвижване. Използвайте сандъка и си набавете доста Wooden Planks, за да може да направите повече лодки и винаги да имате по една лодка с вас за всеки случай.
Фурната в minecraft също е доста полезна. С нея може да печете риба след като вече сте уловили от водата. Взимате и печете просто става доста лесно и бързо.
Стълбите в играта майнкрафт са нужни и без тях трудно ще правите високи къщи и атрактивни. С тях си катерите по високите места и придвижвате в по-големи къщи. С тях стават атрактивни къщи без да трябва да се чудите как от най-различни блокове да добавяте стълби.
Отварите в играта са също …

Най-новите Рецепти в Майнкрафт

Тук ще намерите  крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокове, украса, транспорт, инструменти и други. Тези рецепти може да бъдат полезни ако търсите рецепти за играта. Има почти всички рецепти за Minecraft  и почти сигурно е, че ще намерите това, което търсите. Тези рецепти могат да бъдат изпълнени някой с Crafting Table, а други с Furnance, но по-голямата част сe изпълняват с Crafting Table.

Minecraft сървъри - Най-яките сървъри за играта ★

В интернет има много minecraft сървъри за 1.10.2 на Minecraft с най-различни плъгини и модове, аддони. Добавките правят играта по-интересна затова ако търсите сървър на minecraft то тук може да намерите подходящ за вас сървър. Ако обичате да играете вечерта minecraft то може да търсите 24/7 онлайн minecraft сървър , защото има сървъри които са онлайн само през деня. Повечето хора пускат minecraft сървър за да се забавляват с приятели затова може и вие да направите сървър ако не намерите подходящ за вас сървър. Minecraft bg servers 1.8 1.8.1 1.8.8 1.9 1.10.2 1.11 1.11.2 1.12.2 1.14 Minecraft Servers BG В интернет има буквално хиляди minecraft сървъри на играта Minecraft. Някои от тях са страхотни, но повечето от тях не са направени добре. Тези съвети могат да ви помогнат да направите един от топ сървърите в Gametracker BG и да съберете 40+ играча за няколко месеца. За целта е важно да имате мощен компютър или да наемете сървър за да е онлайн 24/7 и да може да се играе от цялата страна…